Читај ми!

Печник и Лазовић: Титула је Звездина

Фудбалери Црвене звезде Нејц Печник и Дарко Лазовић верују да ће се екипа против Рада вратити на победнички колосек и успешно привести сезону крају освајањем титуле.

Крило Црвене звезде Нејц Печник верује да ће лидери Суперлиге Србије још пре последњег кола отклонити све дилеме око првака.

"У четири меча потребне су нам три победе, а ако смо могли да вежемо 15 узастопних тријумфа не видим зашто не бисмо успели то исто да поновимо у наредна три. Искусна смо екипа, знамо шта нам је циљ и како до њега да дођемо. Надам се да ће нас навијачи подржати, као и увек до сада, да ће у још већем броју испунити стадион и да ћемо заједничким снагама доћи до победе", рекао је Печник за клупски сајт пред првенствени окршај са екипом градског ривала Рада.

Популарни "грађевинари" са Бањице биће, како се очекује, веома неугодан противник, јер се боре за опстанак у националној Суперлиги.

"И нама и њима преко су потребни бодови. Они скупљају за опстанак, а нама требају за титулу. Нисам детаљно упознат са њиховим квалитетима и појединцима, али има још времена до утакмице да их анализирамо и припремимо се на најбољи могући начин", рекао је словеначки интернационалац, додајући да му је у завршници сезоне свеједно на којој позицији у тиму ће играти, на беку, или на крилу.

Његов саиграч Дарко Лазовић поручује да екипа није поклекла после пораза од Партизана и да очекује победу против Рада у предстојећем колу.

"Поражени смо у прошлом колу, али нисмо поклекли. Очекујемо победу против Рада. Сигурно да неће бити лако, али све зависи од нас и наше игре. Много пута смо показали да смо прави у најтежим тренуцима", рекао је Лазовић за клупски сајт.

"Долази нам Рад, који је на полусезони био отписан, последњи, али током пролећа добро игра и са правом се нада опстанку. Рад се од нашег последњег сусрета додатно појачао, подигао је форму и бележи добре резултате", рекао је популарни "Лаза".

Звезда ће у суботу на Маракани од 19.30 дочекати Рад у 27. колу Супер лиге Србије. Црвено-бели имају три бода више од другопласираног Партизана.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
24° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара