Читај ми!

Гигса отац назвао лажовом и преварантом

Отац Рајана Гигса, Дени Вилсон, назвао је привременог менаџера Манчестер Јунајтеда "варалицом и неверним лажовом", у интевјуу енглеским новинарима.

Гигс, који носи девојачко презиме мајке након развода родитеља, био је предмет жестоке критике од стране Вилсона, некадашњег рагби играча.

Таблоид Сан преноси да отац не може да разуме како руководтсво Манчестер Јунајтеда може да има поверење у његовог сина и преда му кормило екипе са Олд Трафорда до завршетка сезоне.

"Да бисте били менаџер морате да имате поверење. Ја не видим како играчи могу да му верују после онога што је урадио свом брату. Човеку судите по његовим делима. Ако је познато да је он преварант, неверан и лажов, како му ико може веровати", изјавио је Виллсон, гневно алудирајући на Рајанову осмогодишњу аферу са супругом рођеног брата Родрија, Наташом.

Вилсон је такође назвао Рајана "кукавицом и дечаком-мумијом", истакавши да је "Родријево срце сломљено" после сазнања да је његова бивша супруга била присиљена на абортус из везе са легендарним играчем Манчестер Јунајтеда.

"Рајан је досадан, нема личност, он у мојим очима никада неће бити менаџер. Када сам пре неколико месеци гледао утакмицу против Кардифа сви противнички навијачи су му звиждали, не због тога што је играч Јунајтеда, већ због онога што је урадио брату", казао је Вилсон.

Гигс је прошлог уторка именован за привременог менаџера Манчестер Јунајтеда уместо Дејвида Мојеса, који је отпуштен због лоших резултата. Његов деби на клупи славног клуба био је успешан пошто је Јунајтед убедљиво победио Норич са 4:0.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
23° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се