Читај ми!

Кад Дани поједе банану постаје ...

Барселона је стала у одбрану Данија Алвеша и Нејмара, који су били на мети расистичких увреда током утакмице са Виљареалом, као и на друштвеним мрежама.

Фудбалски клуб Барселона у потпуности подржава гест свог играча Данија Алвеша, који је на мечу са Виљареалом појео банану након што су га гађали навијачи домаћих и провоцирали на расној основи.

Још један Бразилац из Барселоне Нејмар је на друштвеним мрежама на интернету поставио своју слику како једе банану у знак подршке Алвешу.

"Желимо да истакнемо да у потпуности подржавамо и солидаришемо са са Алвешом", наводи се у саопштењу каталонског гиганта.

Након меча Алвеш је новинарима рекао да је хумор најбољи начин да се људи изборе са расизмом.

Поред Нејмара, потез Алвеша подржали су аргентински нападач Серхио Агуеро и бразилска фудбалерка Марта, као и бивши репрезентативац "кариока" Роберто Карлос.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 08. мај 2024.
21° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара