Читај ми!

Атлетико чува врх, Барса потопила "жуту подморницу"

Мадридски Атлетико савладао Валенсију голом Раула Гарсије, чиме се приближио сензационалном освајању титуле шампиона Шпаније. Барселона надокнадила два гола заостатка и победила Виљареал на Ел Мадригалу.

Фудбалери Атлетико Мадрида победили су Валенсију на гостујућем терену са 1:0, у 35. колу шпанске Примере.

Једини гол на утакмици постигао је Раул Гарсија у 43. минуту, и тако приближио своју екипу освајању титуле шампиона Шпаније.

Утакмицу је обележило и добијање црвеног картона Хуанафрана у судијској надокнади времена, па је тако Атлетико Мадрид завршио утакмицу са играчем мање.

После ове победе Мадриђани су и даље лидери на табели са 88 бодова уз утакмицу више у односу на другопласирани Реал Мадрид, који има 82 бода и трећепласирану Барселону која има бод мање.

Барселона је савладала на гостујућем терену екипу Виљареала са 3:2 и остала је у трци за одбрану титуле првака Шпаније.

До важних бодова Барселона је дошла после великог преокрета, али на неуобичајен начин, аутоголовима противничких дефанзиваца.

Виљареал је до 55. минута имао, чинило се, недостужну предност од 2:0, играо боље од фаворизованог ривала и био на корак од тријумфа којим би и математички осигурао учешће у Лиги Европе.

Барселона је разочарала приказаном игром, а када је све показивало да се и опрашта од титуле, дефанзивци Виљареала, Паулиста и Мусачо, необјашњиво су погрешили у размаку од десет минута и затресли сопствену мрежу приликом интервенција за изједначење на 2:2.

Пад концентрације домаћег тима на крају је искористио Лионел Меси и погодио за победу којом је Барселона преузела другу позицију на табели Примере са четири бода заостатка за водећим Атлетиком из Мадрида.

На вечерашњем мечу, као и на свим утакмицама Примере, минутом ћутања одата је пошта преминулом бившем тренеру Барселоне Титу Виланови.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 08. мај 2024.
18° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара