Читај ми!

Стојановић:Нисмо блистали, али је довољно за три бода

Тренер Црвене звезде Славиша Стојановић рекао је да црвено-бели нису играли посебно квалитетно у победи против Радничког, али да је и оно што су пружили било довољно за освајање три драгоцена бода.

Црвена звезда јеу Београду славила против Нишлија са 2:0 и направила можда одлучујући корак ка титули пошто на челу табеле бежи шест бодова актуелном прваку Партизану, који је неочекивано поражен у Крушевцу од Напретка истим резултатом (2:0).

"Била је ово тешка утакмица, како смо и очекивали. Раднички је добра екипа, а ми смо, притом, имали проблема због суспензија и повреда. Нисмо приказали посебно квалитетну партију, али било је довољно за три бода", изјавио је Стојановић.

Он је додао да су црвено-бели имали императив победе након кикса Партизана у Крушевцу и да их је то спутало у игри, истакавши добре партије Ракића и Ненадића.

"Посебно бих похвалио Ракића, који је био стартер после осам месеци. Не мислим само због постигнутог гола, већ и због приказане игре", казао је Стојановић, а у осврту на предстојећи "вечити дерби" нагласио је да се његов тим неће опустити после значајне победе над Нишлијама.

"Не желимо ништа да рачунамо са плус шест бодова, хоћемо што боље да се спремимо за дерби. То је специфична утакмица, али ми сваком мечу приступамо исто и идемо на победу на стадиону Партизана", поручио је Стојановић.

Помоћни тренер Радничког Ненад Стаменковић сматра да су црвено-бели славили потпуно заслужено.

"Честитам Црвеној звезди на победи и фантастичној серији од 15 тријумфа у низу. Желим им да тако наставе до краја првенства и да освоје титулу. Ми смо лоше организовали нападе, неке грешке су нас коштале пораза. Окрећемо се наредним мечевима у првенству", рекао је Стаменковић.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 03. мај 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво