Читај ми!

Звезда све ближа титули

Црвенa звезда победила је на Маракни Раднички из Ниша 2:0 па је на челу табеле Суперлиге Србије одмакла великих шест бодова другопласираном градском ривалу и браниоцу титуле, Партизану.

Звезда се овом победом значајно приближила освајању шампионске титуле после шест сезона, пошто сада има шест бодова више од Партизана, који је поражен у Крушевцу од Напретка.

С друге стране, Јаогодина је после преокрета победила "грађевинаре", којима предстоји тешка борба за опстанак у лиги. Голове за "ћуране" постигли су Александар Пешић у 37. и 69. минуту и Филип Арсенијевић у 80. Једини гол за Рад постигао је Андрија Луковић у седмом минуту.

Звезда је пред око 17.000 гледалаца уписала 15. узастопну првенствену победу, којом је стекла шест бодова предности у односу на Партизан, који је још увек актуелни шампион Србије.

Стрелци на утакмици 25. кола били су Ђорђе Ракић у 50, што је био његов првенац у дресу црвено-белих, и Драган Мрђа у 75. минуту.

Екипа Црвене звезде лошије је одиграла прво полувреме, као да је била спутана неочекиваним поразом Партизана у Крушевцу. Домаћи фудбалери створили су само две шансе, а успешно је интервенисао голман Нишлија Филиповић.

Почетком другог дела сусрета домаћин је повео голом Ракића после одличне асистенције Милоша Нинковића, а када је Мрђа донео вођство од 2:0 црвено-бели су до краја без проблема контролисали ситуацију на терену и мирно окончали утакмицу.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 03. мај 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво