Читај ми!

Николић: Нема изговора за пораз

Нема никаквих изговора за пораз, рекао тренер црно-белих Марко Николић после пораза у Крушевцу. Драго ми је што сам ја на неки начин помогао мојој Звезди да дође до титуле, изјавио је тренер Напретка Ненад Лалатовић.

Тренер фудбалера Партизана Марко Николић рекао је данас да је његова екипа одиграла веома лош меч против Напретка у Крушевцу и додао да не постоје изговори за пораз.

"Најпре честитке Напретку. Одлична борба и издржљивост од стране Крушевљана, а доста картона је најбољи доказ да се боре. Кад је реч о нашој игри, утисци су веома лоши. Имали смо много шанси да постигнемо гол, али смо их пропуштали. Нема никаквих изговора за пораз", рекао је Николић новинарима после меча.

Партизан је изгубио данас у Крушевцу од Напретка са 2:0 у 25. колу Супер лиге Србије.

На констатацију новинара да је и терен у Крушевцу био лош, Николић је кратко додао:

"Какав је терен био за нас, исти такав је био и за Напредак. Заслужили су све честитке".

Тренеру Напретка Ненаду Лалатовићу драго је што ће његова екипа победом над Партизаном помоћи Црвеној звезди да освоји титулу у Супер лиги Србије.

"Ми играмо само за нас, налазили смо се у опасној зони, да данас нисмо победили и да изгубимо од Рада, испали бисмо из лиге. Направили смо један велики корак напред, велики корак ка опстанку... Честитам мојим играчима на приказаној игри, освојена три велика бода и, оно што носим на срцу и што морам да кажем, желим Звезди да освоји титулу", рекао је Лалатовић после меча.

"Драго ми је што сам ја, бивши играч и капитен Црвене звезде, на неки начин помогао мојој Звезди да дође до титуле, али смо данас искључиво играли за Напредак... Драго ми је што смо остали у лиги и што ће Звезда да освоји титулу", казао је Лалатовић.

Партизан после овог пораза заостаје на табели Супер лиге за првопласираном Црвеном звездом три бода, али црвено-бели у овим тренуцима играју меч против Радничког из Ниша и ако победе "одлепиће" се на шест бодова разлике.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 02. мај 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво