Читај ми!

Хицфелд: После Бразила пензија

Отмар Хицфелд предводиће Швајцарску на Светском првеству у Бразилу, после чега ће се повући из фудбала. Хицфелда ће после шест година на клупи Швајцарске наследити некадашњи тренер Лација Владимир Петковић.

Селектор фудбалске репрезентације Швајцарске Отмар Хицфелд рекао је да ће после Светског првенства у Бразилу завршити своју тренерску каријеру.

"Када погледам данас наш тим, могу да кажем да је много напредовао. Ускоро ће Швајцарска моћи да игра са сваком репрезентацијом на свету, али без мене на клупи", рекао је Хицфелд за Билд.

Хицфелда ће после шест година на клупи Швајцарске наследити некадашњи тренер Лација Владимир Петковић.

Хицфелд је у каријери водио Арау, Грасхоперс, Борусију из Дортмунда и минхенски Бајерн у два наврата.

Највеће успехе немачки стручњак имао је у Бајерну где је освојио пет титула Бундеслиге, Лигу шампиона, Интерконтинентални куп, три национална купа, четири Лига купа, али и са Борусијом две титуле Немачке и један пехар првака Европе.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 01. јун 2024.
28° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије