Читај ми!

Јагодина лако са Чукаричким, Воша боља од Нишлија

Фудбалери Јагодине победили су на свом терену Чукарички са 4:2 и нанели му први пораз у пролећном делу шампионата, док су у Крушевцу Напредак и Спартак одиграли нерешено без голова у утакмицама 21. кола Суперлиге Србије. У последњем мечу Војводина минималним резултатом победила Раднички из Ниша.

Победом су се Јагодинци (33 бода) поново вратили у борбу за Европу, у коју су укључени и трећепласирани Чукарички (35) и четврти Нови Пазар (34). Нерешеним исходом Напредак (25) и Спартак (26) остали су у средини табеле, далеко од зоне испадања, али без амбиција за Европу.

Екипа Јагодине засигурно је одиграла најбољу утакмицу у пролећном делу шампионата. "Ћурани" су од почетка дуела контролисали ритам, Упутили су 21 шут ка голу Чукаричког, а имали су и велики број изгледних шанси за гол. Јагодина је пред својим навијачима, тек после шест утакмица пролећног дела шампионата, успела да дође до победе.

Стлерци за екипу Младена Додића били су Александар Живановић у 21. минуту, Иван Цветковић у 36, Дарио Дамјановић у 47. и Александар Пешић у 75. минуту. С друге стране, за екипу гостију голове су постигли Петар Бојић у 37. и Никола Стојиљковић у 87. минуту.

На утакмици у Крушевцу између Напретка и Спартака није било много узбуђења.
Борба се углавном водила на средини терена, а ниједна екипа није имала изгледну шансу за гол.

Најзначајнији тренутак утакмице догодио се у 87. минуту, када је Спартак остао са десеторицом играча на терену, пошто је Стефан Петровић добио други жути картон.

Фудбалери Војводине победили су у Новом Саду Раднички из Ниша са 1:0 у последњној утакмици 21. кола домаћег шампионата.

"Лале" су овим тријумфом прекинуле серију од три утакмице без победе, док је Раднички претрпео други пораз у пролећном делу шампионата.

Једини гол на мечу постигао је Дарко Пушкарић у 45. минуту после центаршута Марка Полетановића.

Војводина је овим тријумфом на шестом месту Супер лиге претекла управо Раднички, па Новосађани сада имају 33 бода, док су Нишлије седме са 30.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 04. јун 2024.
15° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије