"Коп" сања титулу, Ливерпул декласирао Тотенхем!

Ливерпул је поново био немилосрдан према Тотенхему. Изабраници Брендана Роџерса са 4:0 су победили госте из Лондона и на препуном Енфилду показали да су њихове шампионске намере и те како реалне.

Фудбалери Ливерпула победили су Тотенхем са 4:0 (2:0), у претпоследњој утакмици 32. кола Премијер лиге и преузели лидерску позицију.

На препуном Енфилду "црвени" су остварили осму узастопну победу, оборили клупски рекорд и дошли веома близу шампионске титуле коју чекају још од 1990. године.

Голове за екипу менаџера Брендана Роџерса постигли су Кабул у 2. минуту, аутогол, Луис Суарез у 25, Кутињо у 55. и Хендерсон у 75. минуту.

Актуелна табела: Ливерпул 71 бод, Челси 69, Манчестер сити 67 (два меча мање), Арсенал 64, Евертон 60, Тотенхем 56, Манчестер јунајтед 54....

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 04. јун 2024.
15° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије