Читај ми!

Судијска комисија: Партизан оштећен

Судијска комисија ФСС утврдила да је Партизан оштећен против Слободе за пенал, али није усвојила остале жалбе из Хумске. Судију Димитријевића очекује "хлађење". Трајковић и Лазовић без помиловања.

Судија Дејан Димитријевић морао је да досуди пенал за Партизан у 60. минуту утакмице 20. кола Суперлиге, коју су црно-бели на стадиону у Хумској играли против Слободе. При резултату 0:0, Петар Шкулетић је добио лопту из аута од Мирослава Вулићевића, имао је отворен пут ка голу и ситуацију "један на један" са Дејаном Ранковићем, али га је с леђа оборио Дарко Ловрић.

Овај прекршај, који је по правилима морао да буде санкционисан једанаестерцем и црвеним картоном, промакао је арбитрима Димитријевићу и једном од његових помоћника Игору Пауновићу, утврдила је Судијска комисија Фудбалског савеза Србије.

Из Хумске су на адресу Комисије стигле притужбе на две ситуације у дуелу са Слободом. Прва за недосуђен пенал, а друга је жути картон за Бранислава Трајковића. Овај орган ФСС одбио је жалбу за дефанзивца Партизана, као и раније пристиглу жалбу на казну Данку Лазовићу. Нападач Партизана због искључења на утакмици са Радом санкционисан је за два меча суспензије.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 21. мај 2024.
21° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара