Читај ми!

Петковић ипак лакше повређен

Повреда коју је десни бек Црвене звезде Марко Петковић задобио на мечу са Доњим Сремом (0:1) ипак није озбиљније природе као што је изгледало у први мах. Пауза од седам до десет дана.

Фудбалер црвено-белих Марко Петковић је због повреде колена морао да напусти игру почетком другог полувремена па је на његовом место поново ускочио Нејц Печник.

Прве процене лекара кажу да нису страдали лигаменти, али створио се велики оток и сасвим је извесно да ће Петковић пропустити дуел са Вождовцем следећег викенда, а у међувремену ће обавити додатне прегледе.

Према информацијама из Љутице Бодана, капитена младе репрезенатције очекује пауза у трајању од седам до десет дана. То значи да би Петковић требао да буде спреман за гостовање у Суботици 5. априла.

Звезда је у суботу победила Доњи Срем са 0:1 а Петковић је до поменуте повреде био један од бољих играча на терену.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 17. мај 2024.
19° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара