Стојановић: Можемо и боље...

Славиша Стојановић није у потпуности задовољан игром Звезде, иако каже да је партија против Доњег Срема (0:1) једна од бољих ако се гледа број створених шанси. Покушали смо да одиграмо најквалитетније што можемо, рекао је тренер Доњег Срема Владо Чапљић.

Тренер фудбалера Црвене звезде Славиша Стојановић након победе над Доњим Сремом (0:1) рекао је да је његов тима пропустио доста шанси због недостатка концентрације и резултатског значаја утакмице.

Стојановић је рекао да је најважније да су освојена три бода и то на тешком гостовању, јер Доњи Срем, по њему, има добро укомпонован тим, који је много квалитетнији него што његов пласман на табели показује.

"Имали смо доста шанси да раније решимо утакмицу, али су и домаћини имали сјајну шансу и то у веома незгодном тренутку пред крај првог полувремена. Ово је једна од бољих игара Звезде ако се гледа број створених шанси. Међутим, нисам у потпуности задовољан игром, јер дешавало се да је Звезда играла боље, а стварала мање шанси", рекао је Стојановић на конфернцији за медије.

Он је нагласио да је имао доста проблема око састава екипе, јер неки играчи нису физички најспремнији и осећају последице повреда.

Стојановић је посебно апострофирао Николу Мијаиловића, рекавши да одбрамбени фудбалер заслужује честитке, јер је на сопствени ризик играо цео меч, иако је пре утакмице осећао повреду.

Тренер Доњег Срема Владо Чапљић рекао је да је његов тим покушао да одигра најквалитетније што може.

"Против Звезде је тешко направити много прилика. Морали смо да имамо одређену дозу мирноће, јер је шанса Дамњановића у првом полувремену такорећи боља од пенала. Покушали смо да одиграмо најквалитетније што можемо, прича се да смо добра екипа, али то нам не значи много", рекао је Чапљић.

Он је навео да је Доњем Срему неопходна победа и да његова екипа мора да буде максимално спремна за сусрет са Радничким.

Екипа из Пећинаца има 17 бодова и на табели је на 14. позицији, која води у бараж за опстанак у лиги.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 17. мај 2024.
20° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара