Ко се боји Барсе још?

Серхио Рамос, пред "Ел класико", каже да је Барселона и даље у игри за три трофеја, али да се каталонског тима више нико не плаши.

Броје се сати до највећег фудбалског догађаја у Шпанији. Утакмице Реала и Барсе, без обзира што је велики број играча оба тима у репрезентацији Шпаније, увек је на граници рата.

"Отровне стрелице" одавно су почеле да лете, у оба смера, а последњи који је покушао да створи психичку предност пред "Ел класико" је Серхио Рамос, који каже да Барселона више није тим који је некада био.

"Сви причају о кризи у којој се налази Барса, али су они у финалу домаћег купа, четвртфиналу Лиге шампиона и само на четири бода од нас у лиги. Ипак, чињеница је да се Барселоне више нико не плаши", рекао је Рамос.

Реал је у невероватној серији од 30 утакмица које нису изгубили, а Барселона је последња која је успела да савлада Краљеве.

"У доброј смо форми и надам се да ћемо издржати до краја сезоне", рекао је Рамос.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 17. мај 2024.
20° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара