Читај ми!

Бугарски дерби у сенци нереда

Дерби Бугарске између Левског и ЦСКА обележили нереди навијача, после којих је ухапшено 46 особа. Срећом, само две особе су повређене, укључујући једног полицајца.

Велики дерби бугарског фудбала између традиционалних ривала Левског и ЦСКА обележен је навијачким нередима, а полиција је ухапсила 46 особа. Две особе су повређене, уључујићи једног полицајца, саопштило је бугарско Министарство унутрашњих послова.

Наводи се да је 38 навијача ухапшено на путу ка стадиону због насилничког понашања након што су демолирали комби и повредили возача на ауто путу.

Остали навијачи приведени су у акцији око и на самом стадиону због ношења забрањених предмета и непоседовања никаквих личних докумената.

Један полицајац лакше је повређен током утакмице, када су екстремне присталице ЦСКА ломиле седишта и гађали полицијски кордон око терена.

У првенственом мечу два најпопуларнија бугарска клуба ЦСКА је је као гост победио екипу Левског резултатом 1:0 и сада као трећи на табели заостаје шест бодова за водећим Лудогорецом.

Шестопласирани Левски има седам бодова мање од градског ривала.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 01. мај 2024.
23° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво