Читај ми!

Дауда чува врх

Абиола Дауда постигао два гола за преокрет Црвене звезде против Напретка и останак на челу табеле Суперлиге. Крушевљани се показали као опасан ривал, црвено-бели у финишу стигли до убедљиве победе пред испуњеном "Мараканом".

Фудбалери Црвене звезде савладали су у Београду екипу крушевачког Напретка са 4:1, а овом победом поново су преузели вођство на табели Суперлиге Србије.

Почело је шокантно по фаворизованог домаћина, јер је Напредак повео већ после 15 минута из пенала, након прекршаја голмана Бајковића у шеснаестерцу.

Први део меча протекао је слабој игри црвено-белих, гости су бранили предност и повремено опасно претили, али је Павићевић изједначујућим голом у финишу полувремена најавио преокрет.

У других 45 минута Црвена звезда је преузела контролу утакмице и диктирала темпо, међутим, Крушевчани су одолевали све до завршинце.

У правом тренутку разиграо се Дауда и са два гола донео недостижну предност, а Нинковић је пред крај са беле тачке само "оверио" заслужену и драгоцену победу.

Црвено-бели на челу табеле поново имају бод предности над Партизаном, који је раније данас у Крагујевцу декласирао домаћи Раднички (5:0).

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 01. мај 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво