Читај ми!

Кардиф бежи са дна, Челси незаустављив

Кардиф најавио бег из зоне испадања победом над Фуламом, који је остао закуцан за последње место на табели. Јунајтед коначно зграбио сва три бода, на неугодном гостовању ВБА. У лондонском дербију Челси декласирао екипу Тотенхема са 4:0.

Фудбалери Кардифа савладали су на домаћем терену екипу Фулама са 3:1, док су Норич и Стоук одиграли нерешено 1:1, у утакмицама 29. кола енглеске Премијер лиге.

Челси је у лондонско дербију просто прегазио екипу Тотенхема са 4:0. Сви голови постигнути су у другом полувремену утакмице на "Стамфорд бриџу".

Гоеладу је отворио Самјуел Ето, предност је дуплирао Азар са беле тачке, да би Демба Ба у финишу меча са два поготка докусурио грогираног ривала.

Кардиф је коначно освојио сва три бода, а шестом победом ове сезоне најавио је бег из опасне зоне, док је Фулам остао на зачељу табеле.

Норич је пропустио прилику за тријумф код куће након што је повео против неугодног Стоука. Гости су изједначили из пенала, а домаћин у финишу није искористио играча више после искључења Вотерса.

Саутемптон је потврдио добру форму ове сезоне и однео сва три бода са гостовања Кристал Паласу (1:0), док је раније данас Манчестер Јунајтед сигурно славио против Вест бромвич Албиона (3:0).

Навијачи Манчестер јунајтеда коначно имају мало разлога за радост, јер је њихов тим убедљиво славио на неугодном гостовању Вест Бромвич Албиону.

Фил Џонс је довео "ђаволе" у вођство у 34. минуту, а победу су потврдили Вејн Руни и Дани Велбек у другом полувремену.

Резултати:

Кардиф - Фулам 3:1 (Колкер 45, 67, Ритер 71. аутогол - Холби 59)

Норич - Стоук 1:1 (Џонсон 56 - Вотерс 73. пенал)

Кристал Палас - Саутемптон 0:1 (Родригез 37)

ВБА - Манчестер Јунајтед 0:3 (Џонс 34, Руни 65, Велбек 82)

Челси - Тотенхем 4:0 (Ето 56, Азар 50.п, Ба 88, 89)

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 01. мај 2024.
17° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво