Читај ми!

Петровић и Тошић, на победу против Ираца

Фудбалска репрезентација Србије допутовала је у Даблин, где ће у среду од 20.30 на стадиону Авива одиграти пријатељску утакмицу са селекцијом Ирске. Директан пренос је на нашем Првом програму. Радосав Петровић и Зоран Тошић изјавили су да очекују добру игру и победу.

Репрезентација Србије налази се у Даблину где их у среду очекује дуел са селекцијом Ирске. Овај пријатељски меч послужиће да се ввиди каква је тренутна форма наших играча. Петровић и Тошић најавили добру игру и додали да су уверену у успех Србије у предстојећим квалификацијама за ЕП у Француској 2016. године.

"Срећан сам што смо се поново окупили, биће интересантна утакмица. То је прилика за нешто ново, за још један корак напред. Бићемо концентрисани на то, потрудићемо се да наставимо серију добрих резултата и да победимо", рекао је Петровић.

Петровић је рекао да верује у успех репрезентације у квалификацијама за Европско првенство у Француској 2016. године. Србија ће у квалификацијама играти у Групи И са селекцијама Португала, Данске, Јерменије и Албаније.

"Није захвално било шта прогнозирати. Пре 20, 30, 40 година постојале су екипе против којих су неке репрезентације рачунале на сигурне бодове. Данас тога више нема, ми смо то осетили на својој кожи у неколико претходних квалификационих цикулса. Група је по мери, видимо своју шансу, сигуран сам да ће на крају бити одлично и да ћемо бити задовољни", рекао је он.

"Ова репрезентација сазарева великом брзином, то показује из утакмице у утакмицу. Мислим да ћемо у наредним годинама бити екипа од којих ће се многе репрезентаије прибојавати", додао је Петровић.

Зоран Тошић рекао је поводом утакмице са Ирском, да његовој екипи одговарају острвске репрезентације.

"Драго му је да смо сви на окупу, покушаћемо да се најбоље упознамо са новим селектором (Љубинком Друловићем) и стручним штабом. Бићемо спремни за утакмицу, покушаћемо да пренесемо на терен све што је селектор замислио. Играли смо већ са острвским земљама, одговарају нам. Очекујем лепу утакмицу, верујем да су сви жељни фудбала и сигуран сам да ће бити леп резулат", рекао је он.

Фудбалер ЦСКА из Москве истакао је да ће репрезентација Србије бити много јача повратком Адема Љајића и додао да очекује добар резултат у квалификацијама за Европско првенство 2016. године.

"Могли смо да добијемо и гору и бољу групу. Две екипе иду директно на Европско првенство, а трећа у бараж. Имамо репрезентацију од које се много очекује, верујем да ћемо се пласирати. То је морање и сви ћемо дати максимум", рекао је Тошић.

Број коментара 6

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 02. мај 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво