Читај ми!

Нови порази Дортмунда и Леверкузена

Фудбалери Борусије из Дортмунда уписали нови, пети пораз у Бундеслиги, и то на свом стадиону од Херте - 1:2. Вердер бољи од Леверкузена, Мајнц од ХСВ-а.

Фудбалери Херте победили су данас у Дортмунду екипу Борусије са 2:1 у 17. колу Бундеслиге.

Сва три гола на овом мечу постигнута су у првом полувремену, а прво је до предности дошла Борусија. Већ у 7. минуту домаћа екипа је повела голом Марка Ројса.

Рамос је изједначио резултат у 23. минуту, а победу Херти донео је Сами Алагуи у послењем минуту првог полувремена.

После овог пораза Борусија је и даље трећа на табели Бундеслиге са 32 освојена бода, док је Херта шеста са четири бода мање.

Фудбалери Вердера су на свом терену савладали Бајер Леверкузен са 1:0, а стрелац јединог гола био је Сантјаго Гарсија у 74. минуту.

Фрајбург је био бољи од Хановера са 2:1, а двоструки стрелац за домаћу екипу био је Адмир Мехмеди головима у 25. и 36. минуту.

Фудбалери Мајнца су на гостовању били бољи од Хамбурга са 3:2, док је Браушвајн победио Хофенхајм са 1:0.

На табели Бундеслиге тренутно је први Бајерн из Минхена са 44 освојена бода и утакмицом мање, други је Бајер из Леверкузена са седам бодова мање, а трећа је Борусија са 32 бода.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 01. јун 2024.
25° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије