Читај ми!

"Млади" ветерани помажу Звезди

Фудбалски клуб Црвена звезда пролази кроз врло тежак период, можда и најтежи у својој богатој историји. У сенци лошег стања које је већ годинама присутно у Црвеној звезди, млади ветерани клуба спремају се на турнеју са циљем промоције клуба.

Група фудбалера који су носили црвено-бели дрес у претходних двадесетак година организовала је тим који ће учествовати на турнирима ветерана широм Европе и света.

Новонастали тим предводе некадашњи капитени Перица Огњеновић, Горан Буњевчевић, Небојша Крупниковић, Драган Младеновић, који су углавном каријере завршили пре само пар година.

"Желимо на било који начин да помогнемо клубу који је у тешком стању. Ово је крајњи тренутак. Окупило се нас тридесетак, има још бивших играча који нам се јављају и желе да се укључе у ово", рекао је Драган Младеновић за Б92.

Поред поменутих, део ове групе биће и Михајло Пјановић, Лео Леринц, Јован Станковић, Миливоје Витакић, Далибор Шкорић, Никослав Бјеговић, Драган Ванић...

Циљ и жеља им је да искористе велики маркетиншки потенцијал некадашњег првака Европе и света, који има навијаче на свим меридијанима.

"Активираћемо наступе ветерана, већ имамо неке позиве да играмо турнире у иностранству, а сва путовања и све активности ћемо сами финансирати. Ово је само почетак", додао је Младеновић.

Осим наступа на ветеранснким турнерима ови играчи планирају и да обнове своје чланство у клубу као ветерани, учествују активније у раду Скупштине, закупе ложу на стадиону, присуствују свим мечевима, и помогну клубу контактима које су створили играјући у иностранству.

Постојећа секција ветерана у ФК Црвена звезда окупљала играче који су каријере завршили осамдесетих и раније, а њен утицај у претходним сезонама био је веома мали.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 01. јун 2024.
27° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије