Читај ми!

Полуфинале Купа опет без "вечитих"

Црвена звезда изгубила од Војводине са 3:1 у дерби мечу четвртфинала Купа Србије. Спартак головима на старту меча победио Партизан у Суботици са 2:0 и елиминисао га из даљег такмичења. ОФК Београд истим резултатом савладао Слободу у Ужицу. Бранилац трофеја Јагодина силна против Доњег Срема.

18.58 - Црвена звезда је још једном поражена од Војводине на Маракани. Победа Новосађана је сасвим залужена и, да је било више среће, могла је и да буде убедљивија. 

18.36 - Гол! Трачак наде за Црвену звезду. Драган Мрђа је успео да угура лопту иза леђа голмана Жакуле. 

18.35 - Гол! 3:0 за Војводину! Још једну лепу полуконтру гостију из Новог Сада у гол је претворио Шкулетић. Звезда има проблема са штоперском линијом, у којој год комбинацији она да игра. 

18.21 - Гол! Војводина има огромну предност у 57. минуту утакмице. Енвер Аливодић даје други гол за новосадске црвено-беле, и то из једине шансе у другом делу меча. 

17.52 - Полувреме у Београду, крај у Јагодини. Војводина има предност на највећем српском стадиону, а оно што вероватно и више боли навијаче београдског клуба, има и доминацију у пољу. На другој страни, врло сигурна и ндасве заслужена победа Јагодине која је још једном показала да одлично игра у најмасовнијем такмичењу. 

17.27 - Доњи Срем успева да, са беле тачке, стигне до почасног поготка у Јагодини. Сада је 4:1 за екипу Младена Додића. 

17.16 - Гол! Прелепу акцију Војводине у погодак је претворио Андрија Калуђеровић, након одличног првог додира и дриблинга. Смушена и дезоријентисана игра Црвене звезде на самом почетку. 

17.03 - Почео је и меч на Маракани, у коме се састају Црвена звезда и Војводина. 

16.40 - Сјајан меч за Јагодине на стадиону под Ђурђевим брдом. Браниоци титуле у Купу Србије имају чак четири гола предности против немоћне екипе Доњег Срема. Голове у 31. и 33. минуту постигао је млади репрезентативац Србије, Александар Пешић. 

16.15 - После 15 минута игре, Јагодинци већ имају велику предност пошто воде са 2:0. Голове су постигли у 11. и 13. минуту сусрета. 

16.00 - Почео је меч у Јагодини, где је актуелни освајач Купа дочекао екипу Доњег Срема. 

14.55 - Судија је одсвирао крај и у Ужицу, где је ОФК Београд победио Слободу са 0:2 и попут Суботичана пласирао се у полуфинале најмасовнијег фудбалског такмичења у Србији. 

14.52 - Завршен је меч у Суботици - Спартак је победио Партизан са 2:0 и пласирао се у полуфинале Купа Србије. 

14.45 - "Романтичари" у 82. минуту дуплирају предност у Ужицу и воде са 0:2. Стрелац је био Чаврић.

14.38 - Велика шанса за Носковића да увећа предност Спартака али је фудбалер у плавом дресу био непрецизан са врха шеснаестерца. Још десет минута до краја меча.

14.21 - Партизан у налетима опседа гол Спартака а у 62. минуту можда и спорна ситуација у казненом простору домаћина. После клизећег старта играча Спартака, црно-бели су тражили играње руком и једанаестерац али се судија није огласио.

14.05 - Завршена пауза и почело друго полувреме утакмице Спартака и Партизана.  

13.47 - Полувреме и у Ужицу - ОФК Београд води са 0:1 против домаће Слободе 

13.46 - Завршено је прво полувреме у Суботици, Спартак има два гола предности против Партизана - 2:0. 

13.40 - Спартак је бољи ривал на мечу у Суботици, и пропустио је неколико изгледних прилика да дође до трећег гола. Са друге стране, Нинковић је у 38. минуту промашио најбољу шансу за црно-беле.

13.27 - "Романтичари" воде у Ужицу од 27. минута - 0:1, стрелав је био Јешић.

13.15 - Нови гол у мрежи Стојковића! Носковић голом у 15. минуту доноси велику предност "голиубовима" - 2:0. 

13.11 - Гол! Спартак голом Шарца води са 1:0! 

13.00 - Почели су мечеви у Суботици и Ужицу. 

Мечевима четвртфинала наставља се такмичење у Купу Србије. Вечити ривали биће на тешким испитима - Партизан гостује Спартаку у Суботици (13.00) док Звезда на Маракни чека новосадску Војводину (17.00).

У остала два дуела, бранилац трофеја Јагодина угостиће екипу Доњег Срема од 16 сати док се у Ужицу (13.00) састају Слобода и ОФК Београд.

Промене резулатата са свих мечева можете пратити на нашем сајту. 

Број коментара 10

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 08. мај 2024.
21° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара