Читај ми!

Николић: Остајем у Војводини

Поводом све чешћих медијских спекулација да у зимској паузи напушта клуб, тренер Војводине Марко Николић негирао је те приче и рекао да ће у Новом Саду остати најмање до истека важећег уговора.

Тренер фудбалера Војводине Марко Николић изјавио је да ће у новосадском клубу остати до 2015. године када му истиче важећи уговор.

"Желим пре свега да ставим тачку на приче које се већ неко време провлаче у спортској јавности да напуштам место првог тренера Војводине. Остајем најмање до истека важећег уговора, или до оног тренутка до када мојим радом буде задовољна управа клуба, или док се ја лично и моји сарадници будемо добро осећали у овој средини. Овим стављам тачку и фокусирам се заједно са својим сарадницима на последње три најважније утакмице у јесењем делу сезоне", рекао је Николић.

Николић је током каријере био тренер Рада, једно време селектор репрезентације Србије за играче до 18 година, а Новосађане је преузео у јуну када је на месту тренера заменио Небојшу Вигњевића.

Он се последњих дана често спомињао као најозбиљнији кандидат за наследника Вука Рашовића на месту тренера Партизана.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 03. мај 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво