Читај ми!

Ливерпул, машина за давање голова

"Црвени" на Енфилду савладали Фулам са 4:0, уз два поготка Луиса Суареза. Челси у шестом минуту судијске надокнаде, са беле тачке, ишчупао бод портив Вест Брома. Кристал Палас и Евертон одиграли без голова.

Фудбалери Ливерпула победили су Фулам са 4:0, а Челси је одиграо нерешено са ВБА резултатом 2:2 у 11. колу енглеске Премијер лиге.

У осталим мечевима Астон Вила је победила Кардиф са 2:0, Саутхемптон екипу Хала са 4:1, а Кристал палас и Евертон су одиграли нерешено 0:0.

Ливерпул је повео против Фулама у 23. минуту аутоголом Фернанда Аморебиете, а до краја првог полувремена је увећао вођство преко Мартина Шкртела у 26. и Луиса Суареса у 36. минуту. Суарес је поготком у 54. минуту поставио коначан резултат.

Челси је на свом терену у шестом минуту судијске надокнаде стигао до бода голом Едена Азара из пенала. Самјуел Ето је голом у 45. минуту довео домаћина у вођство, а ВБА је преко Пејна Лонга у 60. и Стефана Сесењоа у 68. минуту стигао до преокрета.

Вечерас од 18.30 састају се Норич и Вест Хем, а сутра је на програму велики дерби између Манчестер јунајтеда и Арсенала.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 03. мај 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво