Читај ми!

Меси, девет година уживања

Лионел Меси на данашњи дан, пре девет година, дебитовао за први тим Барселоне. Од тада, Меси је за Барселону одиграо укупно 388 утакмица и постигао 324 гола.

Најбољи светски фудбалер Аргентинац Лионел Меси на данашњи дан пре девет година дебитовао је за први тим Барселоне у првенственој утакмици са Еспањолом.

Меси је на тој утакмици ушао 10 минута пре краја, када је заменио Дека. Аргентинац је дебитовао са 17 година и 114 дана.

Шансу талентованом Месију на тој утакмици дао је холандски тренер Франк Рајкард, а Барселона је у градском дербију славила са 1:0.

У претходних девет година Меси је за Барселону одиграо укупно 388 утакмица и постигао 324 гола.

Меси је у дресу славног клуба освојио три Лиге шампиона, шест титула првака Шпаније и по два Суперкупа Шпаније, Европе и Светска клупска првенства.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 25. мај 2024.
16° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије