Читај ми!

Јавор покварио рођенданско славље

Партизан и Јавор у Хумској играли без голова, у мечу осмог кола фудбалске Суперлиге. Уместо рођенданског славља, навијачи Партизана повицима "терали" управу клуба.

Фудбалери Партизана и Јавора из Ивањице одиграли су у Београду нерешено 0:0 у осмом колу Супер лиге Србије. Црно-бели тако нису успели победу да поклоне великом броју навијача, који су на стадион дошли да прославе 68. рођендан спортског друштва.

Изабраници Вука Рашовића играли су прилично неповезано, уз велики број техничких грешака, док је Богић Богићевић, са друге стране, одлично поставио одбрану Јавора.

Црно-бели су имали иницијативу у већем делу меча, али нису успели да реализују неколико изгледних прилика. До краја меча, до победе је могао и Јавор, али само захваљујући деконцентрацији нападача, резултат је остао непромењен.

Партизан је и после овог меча први на табели Супер лиге са 17 освојених бодова. Ипак, у недељу се игра дерби између Чукаричког и Црвене звезде, па црно бели са Бановог Брда могу победом да се прикључе Партизану, док би Звезда, у случају победе, стигла само на бод заостатка у односу на вечитог ривала.

Треба напоменути да је током меча већи део навијача Партизана "частио" црно-беле повицима "Управа напоље".

Рашовић: Млади играчи тешко излазе на крај са притиском!

Тренер фудбалера Партизана Вук Рашовић рекао је после разочаравајућег ремија против Јавора да његови млади играчи тешко излазе на крај са великим притиском и очекивањима навијача.

Црно-бели су вечерас на домаћем терену одиграли без голова против Ивањичана (0:0), у утакмици осмог кола Суперлиге Србије, па су звиждуцима испраћени са терена.

"Екипа која је истрчала на терен је пружила је максимум. Међутим, није ишло како смо желели и планирали, нисмо искористили шансе и резултат је овакав какав је. Имамо доста младих играча у тиму и сигурно је да они осећају велики притисак због очекивања навијача", изјавио је Рашовић после меча.

Он је додао да са младим тимом треба имати стрпљења.

"Желели смо победу и сигурно је да морамо много боље. Морамо да наставимо да радимо и настојимо да исправимо грешке у игри, а пре свега у реализацији", рекао је Рашовић.

Актуелни државни првак у наредном колу гостује екипи Јагодине.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
25° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара