Читај ми!

Ливерпул наставља да "меље", победа "ђавола"

Суарез, Стариџ и Џерард били су стрелци у новој победи Ливерпула, овога пута против Кристал Паласа. Аднан Јанужај са два гола донео победу Јунајтеду у Сандерленду. Њукасл славио у Кардифу, Бент донео победу Фуламу. У првом мечу дана Манчестер сити бољи од Евертона.

Фудбалери Ливерупла победили су на свом терену Кристал Палас са 3:1, док је Њукасл био бољи од Кардифа у седмом колу Премијер лиге. У четири меча која су била на програму од 16 часова победу је, поред Ливерупла и Њукасла, забележио и Фулам који је био бољи од Стоука, док је меч између Хала и Астон Виле завршени без голова.

Ливерпул је овом победом избио на чело табеле и ту ће остати најмање до сутра када Арсенал игра свој меч седмог кола. Са друге стране, Кристал палас је и даље у "опасној" зони, на 19. месту са само три освојена бода.

Екипа са Енфилда повела је у 13. минуту голом Луиса Суареза, а само четири минута касније предност је дуплирао Данијел Стариџ. Крајем првог полувремена победник на овом мечу је већ био решен, јер је трећи гол за Ливерупл постигао капитен Стивен Џерард са беле тачке. Утешни погодак за Кристал палас било је дело Двајта Гејла у 77. минуту.

Њукасл је три бода са гостовања у Кардифу обезбедио за само осам минута, а стрелац голова у 30. и 38. минуту био је Лоик Реми. Једини погодак за домаћу екипу постигао је Питер Одемвинги у 58. минуту.

Фулам је до победе дошао у самој завршници меча. Победоносни гол постигао је Дарен Бент у 83. минуту меча.

Раније данас Манчестер сити је победио Евртон са 3:1, у мини-дербију. "Карамеле" су повеле поготком Лукакуа, док је већ у следећем минуту изједначио Негредо. Домаћи су на полувреме отишли са предношћу од 2:1, а стрелац је био Агверо.

Победник је решен у 69. минуту. Прво је досуђен сумњив пенал за Сити, да би Хауард за тренутак одбранио ударац Агвера са беле тачке, али се лопта одбила од стативе, па од америчког голмана, и коначно завршила у мрежи.

Сандерленд је против пољуљаног Манчестер јунајтеда имао прилику да побегне са дна табеле. На "Стадиону светлости" домаћи су и водили поготком Гарднера у 5. минуту и ту предност су чували до полувремена.

А онда је млади Аднан Јанужај са два гола, у 55. и 61. минуту, донео велики преокрет Јунајтеду и наду да се излази из кризног периода, који је ухватио тим Дејвида Мојса.

"Ђаволи" су се тако прикључили врху табеле, док је Сандерленд остао закован за дно, одакле, како ствари стоје, неће дуго побећи.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
21° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара