Читај ми!

Победа Спартака, реми у Ужицу

Драган Канатраловски победом над Доњим Сремом (2:1) дебитовао на клупи Спартака. Слобода и ОФК Београд одиграли 2:2. Напредак освојио бод у Новом Пазару, као и Вождовац у Крагујевцу. Од 19 часова Партизан игра против Јавора.

Фудбалери Спартака савладали су данас на домаћем терену екипу Доњег Срема са 2:1, Нови Пазар и Напредак одиграли су нерешено 1:1, а истим резултатом завршен је и сусрет између крагујевачког Радничког и Вождовца, у првим утакмицама 8. кола Суперлиге Србије.

На клупи Суботичана успешно је дебитовао нови шеф стручног штаба Драган Канатраловски, а Спартак се трећом победом ове сезоне учврстио у средини табеле.

Напредак је освојио веома значајан бод на "врућем" терену у Новом Пазару, што је пошло за руком и београдском Вождовцу у Крагујевцу, где је домаћин наставио са посртањем, па је остао при дну суперлигашког каравана.

Фудбалери Слободе и ОФК Београда играли су у Ужицу нерешено 2:2, у утакмици 8. кола Суперлиге Србије.

Гости су најавли изненађење водећим голом већ на почетку сусрета, али је домаћин преокренуо резултат до краја полувремена и чинило се да је на корак од друге победе ове сезоне, иако је од 19 минута играо без искљученог Ловрића због два жута картона.

Међутим, гости су умели да искористе бројчану предност и у финишу изборе реми захваљујући двоструком стрелцу Дамјановићу.

Данашњи резултати:

Раднички Крагујевац - Вождовац 1:1 (Бељић 8. пенал - Обрадовић 21)

Спартак - Доњи Срем 2:1 (Носковић 15, Торбица 65 - Лукић 34)

Нови Пазар - Напредак 1:1 (Лотинац 36 - Бајић 6)

Слобода - ОФК Београд 2:2 (Галвао 11, Бабић 45 - Дамјановић 8, 86)

Од 19 сати играју Партизан и Јавор. Сутра су сусрети Рад - Војводина (15 сати), Раднички Ниш - Јагодина (18) и Чукарички - Црвена звезда (19).

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
21° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара