Док не пропева, нема репрезентације

Селектор Србије Синиша Михајловић, у изјави за "Газету дело Спорт", још једном поновио да непозивање Адема Љајића у национални тим нема никакве везе са његовим играчким квалитетима. Разлог због којег га не зовем нема везе са његовим талентом. Разговарали смо о томе и он ми је рекао да осећа да не може да пева химну из етничких и верских разлига. Разумем то, али ја остајем при свом ставу, истакао је Михајловић.

Селектор репрезентације Србије Синиша Михајловић рекао је да је фудбалер Фиорентине Адем Љајић на правом путу да постане велики играч, али и да неће променити свој став када је реч о његовом игрању за национални тим.

"Знам Адема добро, он је код мене почео редовно да игра. Напредовао је доста од тада, постиже много голова, он је комплетан и разноврстан. Претвара се у великог играча", рекао је Михајловић за „Газета дело Спорт".

Михајловић је казао да би за Фиорентину било добро да покуша да га задржи, и поред налета Милана и, поново, Атлетико Мадрида.

"Да ја доносим одлуке у Фиорентини, поднео бих финансијску жртву да га задржим. Они су то урадили са Стеваном Јоветићем када је дошло време да се обноци уговор, то могу да ураде и са Адемом", навео је селектор Србије.

Љајић је играо за селекцију Србије под вођством Михајловића све док није одбио да пева химну пред утакмицу са Шпанијом у мају 2012. године.

"Разлог због којег га не зовем нема везе са његовим талентом. Разговарали смо о томе и он ми је рекао да осећа да не може да пева химну из етничких и верских разлига. Разумем то, али ја остајем при свом ставу", рекао је Михајловић.

Број коментара 29

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 27. април 2024.
23° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво