Читај ми!

Новопазарци поново у игри

Нови Пазар постигао је договор са Едином Адемовићем о исплати дуговања, па ће клуб моћи да региструје нове играче.

Фудбалски клуб Нови Пазар постигао је договор с бившим фудбалером Едином Адемовићем о исплати дуговања, па ће клуб моћи да региструје нове играче, изјавио је данас портпарол клуба Реџеп Кораћ.

Кораћ је за Сто плус радио казао да је направљен репрограм потраживања и да је Адемовић пристао да му се дуг од око 39.000 евра исплати у неколико рата.

"Део новца Адемовићу биће исплаћен одмах, док ће остатак добити у наредном периоду. На тај начин биће скинута забрана лиценцирања нових играча и тренера, па ће Нови Пазар у дуелу с Радом са клупе предводити тренер Милан Милановић, а право наступа имаће и фудбалери који нису могли да играју против Партизана", рекао је Кораћ.

У летњем прелазном року, Нови Пазар су појачали Дејан Русмир, Немања Латиновић, Слободан Вуковић, Милош Обрадовић, Иван Обровац, Марко Јевтовић, Саса Кис, Петар Јелић, Радоша Протић, Бојан Ђорђевић, Елведин Скријељ и Младен Лазаревић, док је Небојшу Вушићевића на клупи заменио Милан Милановић.

Због неизмирених дуговања према Едину Адемовићу, Нови Пазар није могао да региструје нове фудбалере, па је против Партизана, у првом колу Суперлиге Србије, наступио без резервних играча и тренера Милановића.

Тај меч Партизан је добио са 4:3, а обележиле су га лоше судијске одлуке којима је Нови Пазар знатно оштећен.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 28. април 2024.
° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво