Читај ми!

Гуарин пресудио "орловима"

Србија - Колумбија 0:1. Колумбија у финишу меча преко Фредија Гуарина дошла до победе над репрезентацијом Србије. Сасвим солидна игра "орлова". Деби Рајковића.

21.53 - И готов је меч у Барселони, Колумбијци су победили Србију са 1:0, у врло "тесној" и неизвесној утакмици. 

21.50 - ГОЛ! Колумбија у финишу меча постиже гол, Фреди Гуарин је стрелац. 

21.26 - У игру улазе Рукавина, Петровић и Крстичић, уместо Ивановића, Радовановића и Ђуричића. Невен Суботић је преузео капитенску траку.

21.05 - Почело је друго полувреме. Уместо Митровића и Сулејманија, на терену су Марко Шћеповић и Душан Тадић.

20.48 - Крај првог полувремена, Србија и Колумбија, за сада, 0:0. 

20.05 - Србија игра у саставу: Кахриман, Ивановић, Суботић, Рајковић, Томовић, Радовановић, Фејса, Баста, Ђуричић, Сулејмани, Митровић. Колумбија: Оспина, Суњига, Армеро, Гуардадо, Валдес, Москера, Санчес, Агилар, Родригес, Мартинез, Муријел.

20.00 - Почео је меч у Барселони.

Фудбалска репрезентација Србије изгубила је у пријатељској утакмици од селекције Колумбије са 1:0 (0:0) и направила резултатски лошу увертиру уочи утакмице са Хрватском, у наставку квалификација за првенство света у Бразилу.

Утакмица је одиграна на Мини стадиону у Барселони пред око 6. 000 гледалаца, а судио је Хавијер Естрада Фернандез из Шпаније.

Ништа ново када је у питању фудбалска репрезентација Србије. Изабраници селектора Синише Михајловића у дуелу са трећепласираном селекцијом на ФИФА ранг листи забележили су нови пораз, по скоро идентичном сценарију виђеном у квалификацијама против Белгије и Хрватске.

Пред 6.000 бучних колумбијских навијача у Барселони, који су стварали атмосферу као да се игра пред десет пута више публике, српски тим имао је бар четири стопостотне шансе, али поново нико није знао или није имао среће да "угура" лопту у противничку мрежу.

И када се чинило да је већ известан погодак, на сцену је ступао феноменални голман Колумбијаца Давид Оспина, који је у првом полувремену маестрално реаговао после удараца Радовановића и Рајковића, а у наставку после акције Тадића и покушаја Ђуричића. Такође, једну одличну шансу није успео да реализује Марко Шћеповић.

Руку на срце, имали су и Колумбијци своје прилике, Кахриман је два пута излазио као ппобедник из дуела са Куадрадом, док су Родригез и Муријел из одличних позиција промашивали оквир гола.

И онда када је изгледао да ће меч бити завршен без победника стигао је гол Колумбијаца. Сјајни Џексон Мартинез искористио је грешку српске одбране, изашао сам пред младог голмана Предрага Рајковића, који је само минут раније добио прилику да дебитује. Ипак, његов шут одбранио је члан шампионског тима из Литваније, али се лопта несрећно одбила до Гварина, који је са метар угурао лопту у мрежу.

На крају, јасно је да Србија има квалитет, али исто тако јасно је да екипа под хитно мора да почне да постиже голове, јер је то једини начин да се забележи неки тријумф.

СРБИЈА: Кахриман (од 88. П. Рајковић), Ивановић (од 61. Рукавина), Суботић, С. Рајковић, Томовић, Фејса, Радовановић (од 62. Петровић), Баста, Ђуричић (од 61. Крстичић), Сулејмани (од 46.Тадић), Митровић (од 46.Шћеповић).

КОЛУМБИЈА: Оспина, Москера (од 46. Јепес), Валдез, Санчез (од 66. Мехија), Зунига, Армеро, Куадрадо (од 72. Квинтеро), Агилар (од 87. Гуарин), Родригез (од 59. Рамирез), Мартинез, Муријел (од 59. Бака).

Број коментара 12

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 27. април 2024.
19° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво