Звезда поражена у Ивањици

Црвена звезда је поново поклекла на старту домаћег првенства. Црвено-бели су поражени у Ивањици, притом примивши чак четири поготка - 4:2. Стрелци за Јавор су били Миловић, Оњило, Дражић и Ђорђевић, док су код београдског тима прецизни били Касалица и Печник. Поиграли смо се са историјом и традицијом клуба и осрамотили се оним што смо данас приказали на терену, рекао је тренер Звезде Славиша Стојановић.

Фудбалери Јавора победили су у Ивањици Црвену звезду са 4:2 (2:2), у првом колу Суперлиге Србије. Ово је четврта сезона заредом како звездини фудбалери не успевају да забележе победу на старту шампионата.

Јавор је повео већ у 5. минуту голом Милована Миловића, а предност домаћих фудбалера удвостручио је Ифеани Оњило у 13. минуту.

До краја првог полувремена Звезда је успела да изједначи. Прво је на 1:2 смањио Филип Касалица у 21. минуту, а коначан резултат првог дела игре поставио је Нејц Печник у 28. минуту.

Звезда је у 68. минуту остала са десет фудбалера на терену пошто је Новак Мартиновић добио други жути, односно црвени картон.

Јавор је бројчану предност на терену искористио у потпуности. У 81. минуту је ново вођство Јавору донео Предраг Ђорђевић, да би три минута касније Дражић поставио коначан резултат - 4:2.

Тренер Јавора Богић Богићевић оценио је да је његова екипа данас у Ивањици потпуно заслужено победила Црвену звезду.

"Мислим да смо и прво полувреме одиграли добро. Мало смо се после вођства уплашили и неких 15 минута смо играли слабо. Друго полувреме смо одиграли фантастично. Чини ми се да је голман (Бобан) Бајковић спасао Звезду да не прими још који гол", рекао је Богићевић после утакмице.

На питање да ли је од своје екипе очекивао овакву утакмицу, Богићевић је одговорио потврдно, али и додао да је од Звезде више очекивао.

"У овој лиги нема планирања, свако сваког може да победи. Ова победа је само подстрек за нас", казао је Богићевић.

Тренер фудбалера Црвене звезде Славиша Стојановић рекао је после меча да је његова екипа одиграла катастрофално у Ивањици.

"Домаћин је заслужено победио. Моја екипа је данас имала заиста катастрофалан однос према игри. Ово нигде не води, морамо нешто брзо да урадимо како би променили ствари", истакао је Стојановић.

"Ми морамо да схватимо чији грб носимо и да су генерације пре нас урадиле много тога да бисмо се ми овако понашали на терену. Поиграли смо се са историјом и традицијом клуба и осрамотили се оним што смо данас приказали на терену".

Број коментара 31

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 07. мај 2024.
20° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара