Читај ми!

Звезда: За нас Караџић више није председник

Фудбалски клуб Црвена звезда саопштио је да за тај клуб Томислав Караџић више није председник Фудбалског савеза Србије и затражио да државни органи покрену истрагу због утакмице између Партизана и Новог Пазара.

"За фудбалски клуб Црвена звезда, Томислав Караџић од суботе, 10. августа 2013. године више није председник фудбалског савеза наше земље. Не тражимо никакве Скупштине, гласања, расправе, позивање на Статуте, већ његову оставку, и истовремено активније учешће државних органа и покретање опсежне истраге о свим нерегуларностима у српском фудбалу, које сада већ виде сви", пише у саопштењу Црвене звезде.

Из Звезде је наведено да се од државних органа тражи покретање истраге због "очигледног криминала" који је захватио српски фудбал, а који је, како се наводи, виђен на утакмици првог кола Супер лиге у којој је Партизан победио Нови Пазар са 4:3.

"Утакмица Партизан - Нови Пазар само је повод за нешто што је сада тако очигледно, а то је висок степен криминала и корупције у српском фудбалу, у коме се врло често зна и ко ће повести на полувремену, а ко победити на крају, па чак и број постигнутих голова, и у коме се одомаћила чувена игра "3 за 3" због којих неки клубови практично нису могли да испадну из лиге", наводи се у саопштењу.

Додаје се да је Звезда потпуно отворила своје пословање и да је ред да се говори и о онима који су обесмислили цео српски фудбал. "За разлику од других, потпуно смо отворили своје пословање. Сада мислимо да је ред да се мало говори и о онима који су цео српски фудбал обесмислили до те мере, да су нам стадиони опустели, да се резултати знају унапред, да су нам клубови неконкурентни за било какву озбиљнију улогу у Европи, да смо убедљиво највећи извозник фудбалера у Европи, што је једини резултат у коме бити први и није нека похвала", додаје се у саопштењу.

Црвено-бели су навели да знају са којим је високим представником Спортског друштва Партизан Караџић имао састанак пре неколико дана и од којих високих политичких функционера очекује заштиту, као и да су спремни да објаве како би информисали јавност. Звезда је навела и да је Караджићев највећи успех у последњих годину дана то што је "завршио на прослави титуле Партизана".

Број коментара 14

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 07. мај 2024.
23° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара