Читај ми!

Нема потребе за емотивним реаговањем

Потпредседник фудбалског клуба Партизан Бранко Ружић рекао је да нема потребе да Црвена звезда прети иступањем из Суперлиге и тражи оставку председника Фудбалског савеза Србије Томислава Караџића.

Црвено-бели су се не на тај потез одлучили јер сматрају да је на првенственој утакмици Партизан - Нови Пазар (4:3) судија тешко оштетио гостујући клуб.

"Не могу да будем довољно објективан, али оваква емотивна реаговања нам нису потребна. Звезда је национални бренд и никоме није у интересу да посеже за оваквим корацима. Нема Партизана без Звезде и обратно," рекао је Ружић гостујући у Јутарњем програму РТС-а.

Потпредседник Партизана осврнуо се и на суђење на мечу Партизан - Нови Пазар. "Веома је важно сачувати регуларност такмичења. Сва досадашња првенства су, према прописима Уефе, била регуларна. Потребно је урадити анализу и видети да ли је било грешака. Ако јесте, казнити судију према прописима ФСС и Судијске организације," додао је Ружић.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 08. мај 2024.
15° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара