Читај ми!

Голеада у Хумској, Партизан избегао бруку

Партизан тешком муком стигао до првих бодова у новој сезони. Црно-бели савладали Нови Пазар са 4:3, иако су два пута губили, и на крају се свим силама борили за победу. Врло битно - Пазарци су у Београд стигли са укупно 11 играча и без првог тренера. Притом, готово цело друго полувреме играли су са играчем мање. ОФК Београд и Чукарички сигурни на старту нове сезоне, Спартак и Слобода поделили бодове.

22.15 - Напредак је у гостима савладао Јагодину са 2:0, док је истим резултатом Раднички из Ниша победио Раднички 1923.

 

20.55 - Готов је меч, Партизан је победио, на крају звиждуци, и, сада већ пречесто, узвици: "Управа напоље". 

20.50 - Партизан, у "пет до 12" поново долази у вођство. Предрег Лука је постигао гол, лопта је једва прешла гол линију, али су судије, које су од ове сезоне из гола у Суперлиги, дојавиле главном судији да се погодак признаје. 

20.33 - Миљан Мутавџић доноси изједначење Новом Пазару! Подсећамо, Пазарци играју са играчем мање, а притом немају резервне играче, јер је 11 играча допутовало у Београд. 

20.16 - Митровић после првог, убрзо постиже и други гол, и доводи, први пут на мечу, Партизан у вођство. 

20.13 - Партизан стиже до изједначења преко Александра Митровића који је прецизан са беле тачке, а Нови Пазар наставља са десеторицом, Арифовић је искључен. 

19.35 - Нови Пазар поново води у Београду, подсећамо са укупно 11 играча! 

19.29 - ОФК Београд на свом терену победио са 1:0 Вождовац, Чукарички истим резултатом славио против Рада, док су Слобода и Спартак из Суботице поделили бодове - 1:1. 

19.20 - Ипак радост Пазараца није дугог века, после четири минута Партизан долази до изједначења, голом Јојића. 

19.16 - Партизан губи у Хумској од Новог Пазара са 0:1.

19.00 - Нови  Пазар је у Београд стигао са само 11 играча, јер нису могли да лиценцирају појачања због неизмирених обавеза.  

17.45 - Чукарички први стиже до гола у новој сезони, води против Рада у гостима са 1:0. 

Фудбалери Партизана победили су данас на свом стадиону Нови Пазар са 4:3 у првом колу Супер лиге Србије.

Голове за црно-беле постигли су Милош Јојић у 20, Александар Митровић у 53. и 56. из једанаестерца и Предраг Лука у 88. минуту.  Стрелци за Нови Пазар били су Немања Видаковић у 17, Адмир Кецап у 34. и Миљан Мутавџић у 72. минуту.

Нови Пазар је два пута водио, али је у другом полувремену играо са играчем мање, а притом, важно је рећи да су храбри Пазарци у Београд стигли са свега 11 играча, и без првог тренера, јер због неизмирених обавеза нису могли да лиценцирају остале играче.

Фудбалери ОФК Београда и Чукаричког забележили су победе у првим утакмицама Супер лиге Србије, док су Слобода из Ужица и Спартак из Суботице одиграли нерешено.

ОФК Београд је на свом стадиону на Карабурми дошао до минималне победе од 1:0 против Вождовца, док је на Бањици Рад поражен од Чукаричког са 0:1, а Слобода и Спартак одиграли су нерешено 1:1.

"Романтичари" су до јединог гола на мечу дошли из једанаестерца у 34. минуту. Гол са беле тачке постигао је Марко Петковић, а претходно је у казненом простору Горан Драговић оборио Владана Аџића.

ОФК Београд је током већег дела меча контролисао игру, а у пар наврата је могао и до веће предности.

Први гол у овогодишњем шампионату постигао је Чукарички, а стрелац је био Драгољуб Срнић у петом минуту.

"Брђани" су до гола дошли после корнера који је извео Игор Матић, а после ког је најбоље одреаговао Срнић, који је из непосредне близине савладао Филипа Кљајића.

У Ужицу су Слобода и Спартак одиграли нерешено. Домаћа екипа је у 52. минуту преко Александра Пејовића дошла до вођства, да би већ у 55. Спартак изједначио голом Владимира Торбице.

Слобода је током целог меча нападала гол Бранимира Алексића, али ипак нису успели да дођу до још једног гола и три бода.

Напредак је савладао Јагодину у гостима са 2:0, головима Миросављевића, док је истим резултатом нишки Раднички победио Раднички 1923, головима Стојановића и Булатовића. 

Број коментара 20

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 22. мај 2024.
16° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара