Читај ми!

Моу: Друло шампиону!

Жозе Мурињо честитао Љубинку Друловићу и "орлићима" освајање титуле шампиона Европе. Претходно, Друловић добио "посебан" савет - Финала се не играју, већ побеђују!

Србија се окитила златом на првенству Европе за омладинце, честитке стижу са свих страна, па и од једног од најбољих европских стручњака Жозеа Муриња.

"Јавио са Мурињо после финала, честитао ми је и у смс поруци написао 'Друло, шампиону Европе'. Феноменалан је осећај када вам стигне честитка од таквог човека. Био ми је тренер две и по године у Порту. Претходно нам је пожелео и срећу у финалу, а ја сам га уочи меча питао за савет. Рекао ми је да се финала не играју, већ побеђују. Одиграли смо тај меч паметно и то нам се вратило, момци су се одужили свим љубитељима фудбала у Србији", изјавио је селектор "орлића".

Да подсетимо, Србија је у четвртак савладала Француску са 1:0 у финалу Европског првенства за омладинце, што је прва златна медаља за фудбалере из наше земље.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
22° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се