Жука је сувише стар за нас

Спортски директор Војводине Саша Дракулић негирао је да новосадски клуб преговара или да жели да ангажује некадашњег играча Партизана Антонела Жуку. Много ближи доласку на "Карађорђе", барем у овом тренутку, јесте Стефан Бабовић.

Спортски директор Војводине Саша Дракулић негирао је да тај фудбалски клуб преговара са некадашњим играчем Партизана Антонелом Жуком и додао да је такође спомињани долаазак Симона Вукчевића „далеко".

"Апсолутна је неистина да преговарамо са Жуком. Није интересантан за нас пре свега због његових година. Што се тиче Симона Вукчевића, разговарали смо пре месец дана, али је реализација далеко", рекао је Дракулић.

За Војводину је у пријатељској утакмици против ЧСК-а наступио и бивши играч Партизана Стефан Бабовић.

"Стефан је играо утакмицу, искусан је и значио би тиму. И даље теку преговори. Размишљамо и о још једном штоперу".

Војводина је у првих пет утакмица у квалификацијама за Лигу Европа остварила четири победе. Дракулић је рекао да је циљ клуба да буде у врху српског фудбала и да избори пласман у Европу.

"Направили смо добар тим и добар менаџмент. Пре свега желимо да будемо у врху српског фудбала. Главни циљ сваке године је место које води у Европу. Сваку утакмицу се трудимо да победимо. А о титули заиста не размишљамо, дуго је првенство", рекао је Дракулић.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
20° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се