Партизан, једна велика породица

Фудбалери и кошаркаши Партизана представили акцију путем које ће половина прихода од улазница са меча трећег кола квалификација за Лигу Шампиона између црно-белих и бугарског Лудогореца отићи у испражњену касу кошаркашке секције. "Надам се да ће у уторак бити пун стадион, пре свега због подршке фудбалерима, а и због помоћи кошаркашима, на којој искрено захваљујемо фудбалском клубу", поручио је Душко Вујошевић.

Фудбалски и кошаркашки клуб Партизан представили су акцију захваљујући којој ће половина прихода са реванш утакмице између црно-белих и бугарског Лудогореца отићи у касу кошаркашког клуба који се налази у незавидној финансијској ситуацији.

Директор маркетинга Снежана Филиповић рекла је да на ову идеју није било тешко доћи јер су фудбалски и кошаркашки клуб део једне породице и сасвим је легитимно и нормално да се међусобно помажу.

"Ово није само финансијска сатисфакција, желимо да мотивишемо друге компаније и привреднике да помогну кошаркашком клубу, а сви знамо какву он славну историју има", рекла је Филиповићева на конференцији за медије у Клубу спортиста на стадиону Партизана.

Пословни директор КК Партизан Млађан Шилобад унапред се захвалио навијачима који ће доћи на утакмицу против Лудогореца и куповином карте помоћи оба клуба.

"Надам се да ће навијача бити у што већем броју, не због нас, него да би фудбалери прошли у наредну фазу квалификација за Лигу шампиона. Ова помоћ нам не значи толико финансијски, јер нећемо моћи да решимо проблеме, него првенствено као иницијатива. Кошарка није профитабилан спорт, ни код нас, ни у Европи и знам да није реално да нам цео буџет покрива фудбалски клуб као Барселони или Реалу, али надам се да ћемо добити помоћ", истакао је Шилобад.

Председник Скупштине Спортског друштва Партизан и тренер кошаркаша Душко Вујошевић није могао да присуствује конференцији, али је послао поруку навијачима црно-белих.

"Надам се да ће у уторак бити пун стадион, пре свега због подршке фудбалерима, а и због помоћи кошаркашима, на којој искрено захваљујемо фудбалском клубу", поручио је Вујошевић.

На конференцији за медије позив навијачима Партизана да у што већем броју дођу на утакмицу са Лудогорецом у име црно-беле будућности прочитала је 11-годишња девојчица Сара Петковић.

Реванш утакмица трећег кола квалификација за Лигу шампиона између Партизана и Лудогореца игра се у уторак, 6. августа, од 20.45 на стадиону у Хумској.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
17° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се