Читај ми!

Реал тражи решење за Бејла

Тренер фудбалера Реал Мадрида Карло Анчелоти изјавио је да клуб настоји да доведе нападача Тотенхема Герета Бејла.Британски и шпански медији пренели да ће Реал понудити Тотенхему рекордних 85 милиона фунти.

"Тешко је причати о Бејлу пошто он није фудбалер Реал Мадрида. Верујем да клуб преговара и да тражи решење. Видећемо шта ће се догодити", рекао је Анчелоти новинарима у тренинг кампу Реал Мадрида у Лос Анђелесу, пренели су тамошњи медији.

Анчелоти је истакао да није разговарао с Бејлом о трансферу.

"Немам обичај да причам о фудбалерима који нису у мојој екипи. То не би било исправно", рекао је тренер Реала.

Британски и шпански медији пренели су да ће Реал понудити Тотенхему са 24-годишњег Бејла рекордних 85 милиона фунти.

Реал "држи" рекорд за најскупљи трансфер, пошто је 2009. године платио Манчестер јунајтеду 80 милиона фунти за Кристијана Роналда.

Тренер Тотенхема Андре Виљас Боаш рекао је недавно да је клуб почео преговоре с Бејлом око новог уговора и да су сви на Вајт Харт Лејну уверени да ће нападач остати.

Бејл је прошле године потписао четворогодишњи уговор с Тотенхемом. Тренер Реала Анчелоти рекао је још и да хрватски фудбалер Лука Модрић неће отићи са "Сантјаго Бернабеуа".

"Сви играчи су задовољни у клубу и нисмо с њима разговарали о одласцима. Није тачно да би Модрић могао да оде, он је веома важан играч. Модрић ће играти за Реал ове сезоне", рекао је Анчелоти.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
20° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се