Иванов: Без емоција у Бугарској

Партизан игра против Лудогореца, клуба из отаџбине Ивана Иванова. Играч Партизана рекао је да му не раде емоције без обзира што је то клуб из његове земље.

Фудбалер Партизана, Бугарин Иван Иванов, рекао је данас да му не раде емоције иако у среду игра против Лудогореца, клуба из отаџбине, и додао да до сада није имао прилику да наступи у Разграду.

"Немам емоције зато што сам у Бугарској. Никада нисам играо против Лудогореца и биће ми занимљиво што је сада први пут. Нисам играо ни на овом стадиону. Када сам играо у Бугарској, они су били у трећој лиги", казао је Иванов на конференцији за новинаре уочи тренинга црно-белих у Разграду.

Репрезентативац Бугарске није желео ни да одговара на питања у вези са евентуалним одласком из Партизана.

"Нећу да причам о могућем трансферу у Базел, јер сам у овом тренутку потпуно сконцетрисан на оно што нас сутра чека против Лудогореца", објаснио је он. Иванов је навео и да је тренера Вука Рашовића и саиграче упознао са информацијама које има о предстојечем ривалу.

"Тренеру сам објаснио све појединости у вези са Лудогорецом, а млађе играће упозорио на индивидуалне квалитете противника", додао је Иванов.

Како је најавио бугарски шампион, стадион капацитета око 8.000 места је распродат, а српски првак добио је око 800 карата. Најављен је долазак навијача Партизана из Србије.

Сутрашња прва утакмица трећем кола квалификација за Лигу шампиона између Лудогореца и Партизана игра се у Разграду од 19.30 по средњеевропском времену.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво