Читај ми!

Французи сјајни, али нису бољи од Португала

Чека нас велико искушење против Француске. сјајан је то тим, али не бољи од Португала, каже капитен омладинске репрезентације Марко Павловски. Верујемо да можемо да донесемо пехар у Србију, желимо да будемо уписани у историју, каже голма Предраг Рајковић.

Капитен омладинске фудбалске репрезентације Србије Марко Павловски каже да његова екипа има шансу да освоји Европско првенство јер Француска није јача од Португала, тима који је Србија елиминисали у полуфиналу.

"Још смо под великим емоцијама од сјајне утакмице са Португалом, када смо исцедили последње атоме снаге из себе и заслужили срећу којa нас је на крају погледала у пенал серији. Избацили смо можда и највећег фаворита на турниру, једну од селекција која је највише показала", рекао је Павловски.

"Чека нас велико искушење и против Француске. Сјајан је то тим, али не бољи од Португала, тако да свакако имамо шансу", додао је он.

Јунак победе над Португалом, голман Предраг Рајковић такође је оптимиста пред финале са Французима.

"Прелеп је осећај бити финалиста највећег европског такмичења у нашој конкуренцији... Не постоје речи које то могу описати. Били смо тим, јединствени, показали смо то и пре почетка када смо отпевали химну код клупе... Веровали смо у себе, а верујемо да можемо и да донесемо пехар у Србију. То још никоме није пошло за руком, желимо да будемо уписани у историју своје земље", рекао је Рајковић.

Везиста Немања Максимовић сматра да Француска није непобедива.

"Од самог почетка првенства у екипи се осетила нека хемија, нешто посебно, што нас је инспирисало да направимо овакве резултате. Можда неко и није веровао у нас, јер смо тесно прошли квалификације, али били смо прави када је најважније. Идемо до краја, Француска није непобедива", рекао је Максимовић.

Утакмица између Србије и Француске играће се у четвртак од 20.45.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 03. мај 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво