Спреман за победе и трофеје

Новак Мартиновић, најновије појачање Црвене звезде, срећан je јер се после пет година проведених у печалби вратио у Србију. Такође, најављује и боље резултате црвено-белих у наредној сезони. Спреман сам за победе и трофеје. Драго ми је што сам се вратио кући после пет година у иностранству, чини ми се у прави клуб. Сигуран сам да ће титула да се врати на ову страну Топчидерског брда, рекао је Мартиновић.

Нови фудбалер Црвене звезде Новак Мартиновић рекао је да је сигуран да је изабрао прави клуб с којим ће у предстојећој сезони освојити шампионску титулу.

"Спреман сам за победе и трофеје. Драго ми је што сам се вратио кући после пет година у иностранству, чини ми се у прави клуб. Сигуран сам да ће титула да се врати на ову страну Топчидерског брда", рекао је Мартиновић на промоцији на стадиону Црвене звезде.

Мартиновић је потписао двогодишњи уговор са Звездом и носиће дрес са бројем 13.

На питање новинара да ли га је у преходном периоду контактирао неко из Звездиног "вечитог" ривала Партизана, Мартиновић је одрично одговорио.

Мартиновић је у Србији наступао за БСК из Борче, ОФК Београд и Смедерево, а од страних клубова наступао је за румуснку Стеауу и кинески Вухан.

"Остао је жал за тим што нисам оставио траг у српском фудбалу. Када сам одлазио у Кину имао сам лепу слику о тој земљи, али када сам дошао тамо, то није било ни приближно. Имао сам још годину и по дана уговора са Вуханом, али мислим да сам раскидом уговора и доласком у Звезду направио прави потез", рекао је он.

Спортски директор Црвене звезде Зоран Стојадиновић рекао је да му је жао што Мартиновић није раније дошао у клуб.

"Жао ми је што није дошао раније, али није он крив јер смо доста оклевали. Искуство је на његовој страни и од свих играча који су до сада дошли имао је најбоље резултате на лекарском прегледу", рекао је Стојадиновић.

Мартиновић ће моћи да путује с екипом у Одесу за утакмицу с Черноморецом, у трећем колу квалификација за Лигу Европа, ако на време стигне сертификат из Кине.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво