Читај ми!

Перић, ипак, у младој репрезентацији

Селектор младе фудбалске репрезентације Србије Радован Ћурчић рекао је да је после консулатација са селектором "А" тима Синишом Михајловићем одлучено да голман Никола Перић ипак остане у младој селекцији.

"Позната је ситуација са голманима у А селекцији... Перић је био предвиђен да наступи за репрезентацију, али је и млада селекција у одређеном проблему. Консултовао сам се са Михајловићем, он нам је изашао у сусрет и одлучено је да Перић ипак буде на окупљању младе репрезентације", рекао је Ћурчић агенцији Бета.

Селектор репрезентације Србије Синиша Михајловић рекао је за данашње издање Спортског журнала да ће за пријатељску утакмицу против Колумбије у Барселони, 14. августа, позвати голмана Хајдука из Куле Николу Перића.

Перић, први голман младе репрезентације, ће, ипак, бити на окупљању играча на припремама уочи почетка квалификација за Европско првенство 2015. године у Чешкој.

Ћурчић је рекао да је Перић својим квалитетом заслужио позив у А селекцију и истакао добру сарадњу селектора на свим репрезентативним нивоима.

"Перић је својим одбранама и квалитетом заслужио позив у А тим и радује нас што је до тога дошло. Захвалан сам Михајловићу што нам је изашао у сусрет, чиме смо показали да је сарадња селектора у нашим репрезентацијама на врхунском нивоу", рекао је Ћурчић.

Млада репрезентација Србије такмичиће се у квалификационој Групи Девет за Европско првенство у Чешкој 2015. године, са селекцијама Кипра, Северне Ирске, Белгије и Италије.

Прву утакмицу Србија на свом терену игра 5. септембра против Кипра.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво