Добро је што су нас Бугари потценили

Фудбалери Партизана отпутовали су у Бугарску где ће одиграти први меч трећег кола квалификација за Лигу шампиона против, показало се, врло добре екипе Лудогореца. Добро је ако су нас Бугари потценили, али ми идемо да покажемо ко смо и шта смо и да победимо, рекао је Марко Шћеповић.

Фудбалер Партизана Марко Шћеповић рекао је, уочи пута у Бугарску на први меч трећег кола квалификација за Лигу шампиона са Лудогорецом, да би било веома добро ако би их ривал потценио и да је сада права прилика да црно-бели покажу "ко су и шта су".

"Морамо да одиграмо како најбоље знамо и умемо да нам се не би поновиле утакмице против Ширака. На припремама смо показали да можемо да играмо добро, додуше тамо није било притиска, док је ово потпуно другачије. Добро је ако су нас Бугари потценили, али ми идемо да покажемо ко смо и шта смо и да победимо. Знамо да имају добру екипу, да умеју да играју фудбал, али верујемо у себе", изјавио је Шћеповић.

Искусни дефанзивац Милан Обрадовић, који би требало да дебитује у црно-белом дресу такође очекује добар резултат, а то је по његовом мишљењу и реми са постигнутим голом.

"Квалитетно смо се спремили за оно што нас чека. Тренирао сам са екипом претходних недељу дана и добро сам се уклопио. Очекујем да ћу заиграти и то на позицији десног штопера. За нас је можда и боље ако нас Бугари потцене, а добар резултат био би и реми, уз постигнут гол", рекао је Обрадовић.

Тренер Вук Рашовић на пут је повео 20 играча, међу којима је и Камерунац Ерик Ђемба Ђемба, а у односу на мечеве са Шираком нема повређеног Милоша Остојића.

Прва утакмица трећег кола квалификација за Лигу шампиона између Лудогореца и Партизана игра се сутра од 19.30 сати у Разграду.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво