Читај ми!

Звезда промовисала појачања

Либеријац Робертс Омега и Перуанац Мигел Араухо званично су потписали уговоре са црвено-белима. Треће појачање Звезде на позицији штопера, Новак Мартиновић данас стиже у Београд из Кине и његова промоција биће одржана накнадно.

Нови фудбалери Црвене звезде, Либеријац Робертс Омега и Перуанац Мигел Араухо званично су данас потписали уговоре са црвено-белима и обећали да ће учинити све да оправдају поверење људи који су их довели на Маракану.

Омега, некадашњи играч Слободе и Смедерева, потписао је трогодишњи уговор и задужио дрес са бројем 30, док је 18-годишњи Араухо потписао уговор на четири године и носиће дрес са бројем 20.

"За мене је Црвена звезда најбољи клуб у Србији и један од најбољих у Европи. Имао сам прилику да играм пред сјајним навијачима и то је, такође, један од разлога због којих сам дошао овде. Последње две недеље сам жестоко радио, потпуно сам спреман, и што се мене тиче, могу да играм већ у четвртак против Черномореца. Наравно, ако ми тренер пружи шансу", рекао је Омега на конференцији за медије на Маракани.

Перуанац Араухо захвалио се свима у клубу на добродошлици и рекао да ће се потрудити да што пре покаже због чега је дошао.

"Одрадио сам само три тренинга, видео сам да је екипа веома добра и дисциплинована. Признајем да ми је мало проблем да се навикнем на другачији стил фудбала, временску разлику, као и на чињеницу да су овде тренинзи знатно јачи него они које сам имао до сада", поручио је Араухо.

Спортски директор Звезде Зоран Стојадиновић рекао је да од Омеге очекује да одмах буде појачање, док је Араухо, како је навео, инвестиција за будућност.

"Омега је старији, има више искуства, играо је овде, упознат је са очекивањима и верујем да је он појачање у правом смислу речи. Са друге стране, Араухо је млад, још нема 19 година, он је тренутно ту да појача конкуренцију. Верујем да ће Звезда у будућности добро зарадити на његовом трансферу", рекао је Стојадиновић.

Треће појачање Звезде на позицији штопера, Новак Мартиновић данас стиже у Београд из Кине и његова промоција биће одржана накнадно.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
18° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се