Читај ми!

Митровић, остаје или иде?

Драган Ђурић тврди да је Партизан одбио Андерлехт, који је спреман да сруши клупски рекорд и доведе Александра Митровића. Ненад Јестровић, агент младог фудбалера, каже да је Митровић дао реч Андерлехту да долази.

Још једна сага је на помолу када су у питању трансфери у црно-белом табору. Сетимо се Лазара Марковића - продат, није продат, позајмљен... И тако у круг. Сада је Марковић у Португалу, али главну улогу у "шпанској серији", у продукцији Партизана, преузео је Александар Митровић. 

"Долазили су људи из Андерлехта, желели су одмах да купе Митровића, али како ми можемо да га продамо можда тек за поле године или годину јер нам је у овом тренутку потребан, морали смо да их одбијемо", открио је први човек Партизана Драган Ђурић, пише Спортски журнал.

У причу о наводном одласку Александра Митровића у Андерлехт укључио се нови менаџер Партизановог играча - некадашњи центарфор Црвене звезде и белгијског клуба Ненад Јестровић који је у друштву оца младог репрезентативца посетио црно-беле.

"Ми са Јестровићем немамо ништа, преговарамо директно 'клуб - клуб'. Андерлехт нам је послао понуду пре недељу дана, али тренутно не можемо да је прихватимо, а објаснио сам и зашто", изричит је председник црно-белих.

Иако је Ђурић рекао да Партизан са Јестровићем нема ништа, Јестровић тврди другачије.

"Ја сам ставио име и презиме иза свега. Знате какав сам траг оставио током пет година у Андерлехту. Надам се да ће се клубови договорити", открио је Ненад Јестровић.

Некадашњи репрезентативац Југославије и сада агент Александра Митровића, у друштву оца нападача је био на стадиону у Хумској, на разговору са руководством црно-белих и предочио им детаље Андерлехтове понуде

"Још нисмо постигли договор. Састанак је трајао три сата. Верујем да ће се све добро завршити. Дали смо реч Андерлехту. Ако се појави и неки други клуб, са 10 или 15 милиона, мораћемо да их одбијемо.", истиче Ненад Јестровић, и објашњава да су Белгијанци спремни да чекају Митровића до 1. септембра.

Јестровић је открио да Андерлехт жели да плати 2.5 милиона евра одмах, док би остатак у ратама био исплаћен Партизану до 2015. године.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 02. јун 2024.
21° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије