Читај ми!

Кака мора да буде бржи!

Карло Анћелоти се нада да ће се Кака вратити у форму која га је красила у Милану. Али, да би се то догодило, Бразилац мора много да тренира и да постане знатно бржи.

Тренер фудбалера мадридског Реала Карло Анћелоти рекао је данас да некада најбољи фудбалер света Кака мора још много да ради како би се вратио у форму и додао да је Бразилац сувише спор.

"Кака нема проблем са мотивацијом, као ни други играчи у екипи. Мора да ради одређене специфичне вежбе како би постао бржи. Зато је почео са индвидуалним тренинзима пре два дана и видећемо како ће да напредује", рекао је Анћелоти шпанским медијима.

Анћелоти и Кака се добро познају, пошто су својевремено сарађивали у италијанском Милану.

Бразилац од доласка у Реал у лето 2009. године никако не успева да се врати у форму која га је красила у дресу росонера. Поред тога, Кака је често имао проблеме са повредама.

"Верујем да ће његова физичка спрема да се поправи. Није играо много прошле сезоне и жели да буде бољи у новој", додао је италијански стручњак.

Кака је до сада за Реал одиграо укупно 120 утакмица и постигао 29 голова.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 02. јун 2024.
18° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије