Задовољни смо, али можемо још боље

Тренер Војводине Марко Николић није желео да сакрије задовољство због начина на који су његови изабраници изборили пласман у трећу урнду квалификација за Лигу Европе. Ипак, како сам истиче, екипа из Новог Сада није показала ни 50 одсто свог потенцијала.

Тренер Војводине Марко Николић рекао је да је задовољан због проласка у треће коло квалификација за Лигу Европе, али да његова екипа може да буде још боља, пошто није достигла ни 50 одсто својих могућности.

"Циљ је да будемо све бољи, наравно да ме радује пролаз у наредно коло и начин на који смо до њега дошли. Добар рад у припремном периоду даје резултате. Али, ништа још нисмо урадили, првенство није ни почело. У Европи смо добро почели такмичење и морамо тако да наставимо", рекао је Николић.

Фудбалери Војводине пласирали су се у треће коло квалификација за Лигу Европе, пошто су синоћ у реваншу победили у Будимпешти победили Хонвед са 3:1. У првој утакмици, прошлог четвртка у Новом Саду, Војводина је победила са 2:0.

"Остварили смо четири победе у квалификацијама и задовољан сам. Али, екипа није ни на 50 одсто потенцијала, можемо још да напредујемо", рекао је он.

Николић, који је овог лета преузео екипу Војводине, рекао је да је задовољан начином на који су играчи прихватили његов начин рада. Он је додао и да га радује атмосфера у екипи, као и да није било еуфорије после синоћње победе.

"У екипи влада заједништво, играчи се жртвују један за другога на терену. Када сам после утакмице ушао у свлачионицу није било еуфорије, већ мир и тишина, само нормалан поздрав после сваке победе. Добили смо потврду за добар рад и то је рецепт за наставак сезоне", рекао је он.

Војводина ће у трећем колу квалификација играти против турске екипе Бурсаспор. Прва утакмица на програму је 1. августа у Новом Саду.

"Бурса је квалитетан противник, добро ћемо се спремити. Максимално их поштујемо, као што је био случај са Хибернијансом и Хонведом. Поштујемо каријере њихових играча, новац који је управа уложила у тим, а када судија означи почетак, на терену ћемо бити концентрисани и борбени", рекао је Николић.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 03. мај 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво