Читај ми!

Нађ: Пролаз једино што ваља, остало за анализу

Спортски директор Партизана Алберт Нађ мишљења је да једино што је вредно из двомеча са Шираком, је пролаз у треће коло, све остало је за анализу.

Коментаришући лошу игру Партизана у двомечу са јерменским тимом, Нађ је рекао да је шампион Србије имао много среће.

"Само голман Лукач и "онај одозго" су нам помогли да прођемо даље. Оба издања у утакмицама са Шираком су нешто што апсолутно није довољно, не за европску сцену, већ и за домаћа такмичења", навео је Нађ. Он је додао да га је забринула несигурност екипе, као и непромишљен потез Владимира Волкова, који је добио црвени картон.

"Екипа је играла без самопоуздања, иако је имала подршку комплетног стадиона. Зато је нормално што су навијачи на крају утакмице показали незадовољство. Такође, потез Волкова нас је увукао у још већи проблем и нервозу. Он се извинио због цреног картона, али ми од тога немамо ништа, имамо само проблем левог бека за мечеве са Лудогорецом", закључио је Нађ.

"Једино што је ваљало су навијачи који су дошли у већем броју него што смо очекивали и резултат и пласман у наредно коло, све остало је за заборав и анализу. После прве утакмице сам рекао да је то био лош дан, али оно што су синоћ показали је за добру анализу и питање је шта се десило са екипом у последњих недељу две, од како су се вратили у Београд са припрема", рекао је Нађ новинарима на стадиону Партизана.

Белгијски медији објавили су јуче да је Митровић, који се тренутно налази са омладинском репрезентацијом Србије на шампионату Европе у Литванији, на прагу преласка у Андерлехт и да делегација шампиона те земље у петак долази у Београд на завршне преговоре.

"У овом тренутку не могу детаљно да коментаришем могућност Митровићевог одласка, за то је потребно да сви који доносе одлуке у клубу седну за сто. Митровић је као и Иван Иванов много битан за ову екипу и док се не потпише уговор ништа није завршено", рекао је Нађ.

Нађ је истакао да од двојице новајлија, Милана Обрадовића и Ерика Ђембе Ђембе, очекује да екипи донесу потребну сигурност, која је недостајала и на јучерашњој утакмици са јерменским Шираком.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 03. мај 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво