Читај ми!

Ништа од чуда у Казању, Воша фантастична

Хонвед - Војводина 1:3. Рубин - Јагодина 1:0. Храбра и офанзивна игра Јагодине није уродила плодом - Рубин је казнио једну грешку на средини терена и дошао до победе. Војводина одлична у Мађарској, победила и други пут Хонвед.

Све информације у вези са спортским дешавањима широм света можете пратити нашем Јутјуб каналу као и на нашим Фејсбук и Твитер страницама.

23.00 - У преосталим мечевима другог кола квалификација за Лигуи Европе постигнути су следећи резултати: Дери сити - Трабзонспорт 0:3, Хибернијан - Малме 0:7, Лех - Хонка 2:1, Сент Џонстон - Розенборг 1:1 и Сарајево - Кукеши 0:0.

22.25 - Резултати недавно завршених мечева: Локомотива Загреб - Динамо Минск 2:3, Престатин - Ријека 0:3, Викингур - Петролул 0:4, Алборг - Дила Гори 0:0, Дебрецен - Стромсгодсет 0:3, Широки Бријег - Павлодар 2:0, Стандард - Рејкјавик 3:1.

22.20 - Готов је меч у Будимпешти, Војводина сјајном игром победила и други пут Хонвед, овај пут са 3:1. 

21.50 -ГОЛ! Стојан Врањеш је стрелац гола за Вошу. 

21.32 - Почео је наставак утакмице у Будимпешти. Војводину дели 45 минута од проласка у трећу рунду квалификација за Лигу Европе. 

21.22 - Завршена су још три меча: Утрехт - Диферданж 3:3, Ботев - Зрињски 2:0, Сеница - Младост 0:1.

21.20 - Полувреме у главном граду Мађарске, Војводина води са 2:1. 

21.15 - ГОЛ! Хонвед смањује на 2:1, фантастичним голом Дијаре. 

21.12 - ГОЛ! Аливодић је стрелац за Војводину, која сада има сасвим лепу предност. 

20.56 - ГОЛ! Билбија постиже гол за Војводину у Будимпешти. 

20.30 - Почиње меч у Будимпешти, где Војводина игра против Хонведа. 

20.00 - Резултати завршених мечева квалификација за Лигу Европе: Минск - Валета 2:0, Милсами - Шахтјор Солигорск 2:1 (након пенала), Тренцин - Гетеборг 2:1, Пјаст - Карабак 2:2 (након продужетака), Рудар - Сласк 2:2, Жилина - Олимпија 2:0, Турново - Хајдук Сплит 1:1, Актобе - Ход 2:0, Чикура -Тун 1:3, Казар Ленкоран - Макаби Хаифа 0:8, Пјуник - Жалгирис 1:1, Штурм - Брејдаблик 0:1, Интер Баку - Тромсо 1:0, Жунес Еш - Вентспилс 1:4.

18.52 - Готов је меч, Рубин је победио са 1:0, али Јагодина није разочарала на гостовању, штавише, играла је храбро, офанзивно, и на моменте боље од ривала. 

18.51 - Јагодина меч завршава са играчем мање, Дукић је добио други жути картон. 

18.11 - ГОЛ! Рубин кажњава грешку Јагодине на средини терена, уследио је брз контранапад, Карадениз погађа главом.

18.00 - Почео је други део игре. 

17.45 - Полувреме у Русији, Рубин - Јагодина 0:0.

17.33 - Карадениз пролази поред Михајловића, али је Елмонир изблокирао шут на време. 

17.22 - Саломон Рондон је имао сјајну прилику за Рубин, неометан пред голом Јагодине, али је непрецизан. 

17.17 - Офанзивни Јагодинци стварају нову прилику, Леповић шутира искоса, покрај гола.

17.15 - Филип Арсенијевић је имао одличну прилику, јер је голман Рубина напустио гол, али је његов ударац изблокиран. 

17.10 - Прошло је десет минута игре, Јагодинци прилично храбри и офанзивно орјентисани.

17.00 - Почео је меч у Русији, где Рубин игра против Јагодине. 

Фудбалери Јагодине нису успели да се пласирају у треће коло квалификација за Лигу Европе пошто су у Казању, у реванш утакмици другог кола, изгубили од екипе Рубина са 1:0.

Први меч пре седам дана у Јагодини руски рим је добио резултатом 3:2, што је Јагодинце ставило у врло неугодну позицију, само их је чудо водило у наредни круг.

Јагодинци су се часно опростили од европске сцене. Поражени су и у реваншу, али према приказаној игри данас су заслужили барем реми.

Фудбалери освајача Купа Србије у Казању су заиграли много храбрије против, објективно, квалитетнијег и знатно искуснијег ривала него прошле недеље код куће. Играли су нападачки, организовано и ангажовано и створили неколико веома повољних прилика.

Права је штета шта су у првом полувремену пропустили Арсенијевић и Леповић, а у наставку сусрета Цветковић није реализовао стопостотну шансу. Прихваћену лопту искоса са десне снажним ударцем послао је преко пречке, иако је могао да реагује смиреније и пласира је у мрежу.

Јагодинци су према ономе што је виђено заслужили да поведу већ након првог дела сусрета и питање је како би се борба одвијала у наставку. Међутим, како то обично бива, противник је казнио промашаје и обезбедо пролаз у треће коло, где ће играти против Рандерса.

Тренер Јагодине Младен Додић рекао је да жали за пропуштеном приликом из првог полувремена меча са Рубином у Казању и због елиминације из квалификација за фудбалску Лигу Европа.

"Надали смо се победи и чинили смо све да то урадимо. Штета што смо пропустили ту шансу за гол у првом полувремену. Да смо постигли гол, онда би постојала реална шанса да тријумфујемо. Они су у другом полувремену казнили наше грешке", рекао је Додић новинарима у Казању.

Рубин је данас победио са 1:0, док је у првом мечу славио са 3:2 и тако се са два тријумфа пласирао у треће коло квалификација за Лигу Европа.

"Још једном, жао ми је што нисмо искористили шансе. Рубину желим да уђе у групну фазу такмичења Лиге Европа и да постане шампион", рекао је Додић.

Војводина у Будимпешти, како се испоставило, није имала претерано тежак посао. Марко Николић је упозоравао пре меча да не сме бити еуфорије и опуштања, а његови изабраници су га послушали и одиграли одличан меч против Хонведа.

Билбија је довео Вошу у вођство после 27. минута игре, а резултат је повисио Аливодић у 41. минуту.

Међутим, Дијара је фантастичним ударцем са дистанце, колико толико пружио наду домаћим навијачима.

Српски представник ипак није препустио ништа случају, па је у наставку Стојан Врањеш постигао гол у 64. минуту, и тако ставио тачку на меч.

У наредном колу, тежи изазов за Новосађане, турска Бурса.

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 03. мај 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво