Читај ми!

Обрадовић: Искуством ћу помоћи Партизану

Милан Обрадовић од данас је званично члан Партизана, са црно-белима потписао je уговор на годину дана. Искусни 35. годишњи дефанзивац прошао је уобичајене лекарске прегледе и тестирања и одабрао дрес са бројем 26, а званично ће бити промовисан после утакмице против јерменског Ширака.

Нови фудбалер Партизана Милан Обрадовић рекао је да је жељан успеха са својим новим клубом и да се нада да ће искуством и квалитетом помоћи да се одбрани титула у домаћем првенству и да се што дуже остане у Европи.

"Срећан сам што сам у Партизану. Нису се поклопиле неке ствари прва два пута да дођем, трећи пут јесу и презадовољан сам. Жељан сам нових успеха и надам се да ћу својим искуством и квалитетом помоћи црно-белима да узму титулу и остану што дуже у Европи", рекао је Обрадовић за клупски сајт.

Досадашњи играч украјинског Металиста из Харкова је потписао једногодишњи уговор с Партизаном, и одабрао дрес са бројем 26, а званично ће бити промовисан после утакмице против јерменског Ширака, у квалификацијама за Лигу шампиона.

Обрадовић је рекао да се труди да физички увек буде максимално спреман јер је то једини начин да буде конкурентан у 35. години живота.

"Трудим се да увек будем максимално спреман јер се у целом свету игра модеран фудбал. За мене је то нешто нормално. Не знам спрему осталих играча, трудим се да гледам само на себе, то је једини начин да се буде конкурентан у данашње време", казао је он. Обрадовић је навео да ће се трудити како би показао оно што најбоље уме.

"Има доста младих играча који су жељни доказивања. У Украјини има доста и млађих и старијих, али и доста скупих странаца. Моје је да радим и тренирам и покажем оно што најбоље имам. Увек је значајно било да играм са искусним играчима, тако да се надам да ће млађи имати шта да науче од мене", рекао је нови фудбалер Партизана.

Обрадовић је каријеру почео 1998. у Обилићу, одакле је три године касније отишао у Локомотиву из Москве, а пре Металиста играо је још у Борусији Менхенгладбах, Радничком са Новог Београда и Акратитосу.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 09. јун 2024.
26° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије